HTML

Kosárszemle

A Tudatos Vásárlók Egyesületének felkérésére a Civilrádióban készítettünk egy műsort kéthetente. Azt ott készült műsorok, és hozzákapcsolódó anyagok gyüjteménye.

Friss topikok

Linkblog

Autonóm Ház

2010.04.11. 11:15 Tudatos Civil

Beszélgetőtárs: Ertsey Attila, építész, a Kós Károly Alapítvány kuratóriumi elnöke, az Élőlánc elnökségi tagja

Téma: Autonóm Ház

Mire képes az Autonóm Ház? A teljes függetlenséget kínálja az energiaáraktól, a monopóliumok uralmától, az áramszünettől, miközben hozzájárul a Föld gyógyításához.
Törekvése elébemegy az EU céljainak, mely 2011-től a passzívház szabvány, majd ezután az energetikailag önellátó épület bevezetését tervezi. Az Autonóm Ház ezen túlmutatva az ökologikus és fenntartható működést teljessé teszi: kiterjeszti a vízhasználatra, az épület anyagaira és teljes életciklusára.
Ez a legtöbb, amit ma egy házépítőnek tudnia kell, ha gondol a jövőre.
 
Az autonóm ház egy megépített épület modell, ami látható lesz a Construman a G pavilonban (2010. április 14-18.) és az ÖKOTECH-en az A pavilonban (2010. május 4-7.)
 
 
Kapcsolódó oldak:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarszemle.blog.hu/api/trackback/id/tr871911463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása