HTML

Kosárszemle

A Tudatos Vásárlók Egyesületének felkérésére a Civilrádióban készítettünk egy műsort kéthetente. Azt ott készült műsorok, és hozzákapcsolódó anyagok gyüjteménye.

Friss topikok

Linkblog

Vízminőség

2010.04.11. 11:01 Tudatos Civil

Beszélgetőtárs: Zámbori Bíró Tamás, kommunikációs szakember, a Vízminőség.HU projekt vezetője
Téma: Vízminőség

A Vízminőség.HU projektől:   A projektet több, az úgynevezett „vizes” kommunikációban eltöltött év tapasztalatai eredményezték. Bár sok víz- és csatornaszolgáltató tűzte eddig is zászlajára a víz minőségének kérdését, mégis úgy látjuk, keveset tudnak erről a fogyasztók, az átlagemberek.
Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy a szakmán túl minél szélesebb rétegeket érjünk el témáinkkal, gondolatainkkal, üzeneteinkkel.
Különösen fontosnak tartjuk a pozitív kezdeményezések felkarolását, ezért arra biztatjuk azokat a civil szervezeteket, amelyek projektünk céljaihoz hasonló akciót vagy programot szerveznek, küldjék el nekünk közleményeiket, híreiket.
 

A víztakarékosság.hu-ról:   Egyre több olyan technológia van, amely nemcsak nagyipari, hanem kisfogyasztói szinten segíti a víztakarékosságot. Egyre többet hallani víz nélküli wc-ről, mosógépről és például az esővizet hasznosító berendezésekről.

A környezettudatos gondolkodás és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos emberi/felhasználói hozzáállás a víztakarékosságban is rejlik. Vagy ahogyan László Ervin jövőkutató, rendszerfilozófus mondta: a víztakarékosság és a környezettudatos gondolkodás belülről jön. 
 
 
Kapcsolódó oldak:

 

Szólj hozzá!

Címkék: vizminőség

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarszemle.blog.hu/api/trackback/id/tr881911435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása